Maarten Dijkshoornlaan 17 te Hillegersberg

Maarten Dijkshoornlaan 17_10 hoofdfoto

Dit statige en zeer royale herenhuis is recent compleet verbouwd en verkeert hierdoor in een algehele TOP- staat van onderhoud en inrichting. De woning is voorzien van alle hedendaagse gemakken en comfort en smaakvol ingericht. De wanden zijn geschilderd met de kleuren van Farrow & Ball.

De woning beschikt onder andere over 8 slaapkamers, 2 badkamers, een woonkamer van bijna 15 meter lang, een kelder met 2,10 meter hoogte en een achtertuin welke langer is dan 18 meter. Kortom: dit huis is op alle onderdelen echt zeer royaal en daarmee ideaal voor een groot gezin.


De Maarten Dijkshoornlaan is een charmante laan met in het midden van de straat een brede groenstrook. De woning geniet van een vrij en groen uitzicht met veel privacy. De straat is doodlopend en daardoor zeer rustig en kindvriendelijk.

Begane grond:

Entree, vestibule, centrale gang met ruim en modern toilet, toegang tot de kelder en dubbele stalen deuren naar de woonkamer. De woonkamer is aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd met een grote lichtstraat in het dak van de uitbouw. Hiermee is een fraaie open keuken aan de achterzijde gerealiseerd. De woonkamer aan de voorzijde is extra breed, heeft een charmante open haard en vaste kasten voor de plaatsing van een televisie en geluidsinstallatie.

De open keuken aan de achterzijde is verdeeld in 3 gedeelten. Een kookeiland met inductie kookplaat met ingebouwde afzuiginstallatie. Vervolgens is er een spoelgedeelte met vaatwasser en Quooker kraan. Het derde gedeelte is een ruime vaste kastenwand met veel bergruimte, een (stoom)oven en een combimagnetron. In het kookeiland is veel extra bergruimte en een wijnkoelkast. Alle inbouwapparatuur in de keuken is van ATAG en de keuken is van Next125.

De achtertuin is direct toegankelijk middels de dubbele deuren aan de achterzijde.

Kelder:

Zeer ruime provisie-/bergkelder in 3 compartimenten met een afsluitbaar gedeelte aan de achterzijde met de originele stalen deuren. De hoogte van de kelder is ca. 2,10 meter. Tevens alle aansluitingen voor wasmachine en droger.

1e verdieping:

Ruime centrale overloop met tweede modern toilet. (Ouder)slaapkamer aan de achterzijde met diverse vaste kasten en toegang tot het balkon aan de achterzijde. De tweede slaapkamer ligt aan de voorzijde en is eveneens zeer ruim met ook diverse vaste kasten. Slaapkamer drie ligt aan de voorzijde en heeft één vaste kast. Beide slaapkamers aan de voorzijde hebben toegang tot het balkon.

Zeer stijlvolle badkamer met ruime inloopdouche, vrijstaand ligbad en dubbele wastafel. Alle installaties in de badkamer zijn van Grohe.

2e verdieping:

Centrale overloop met derde modern toilet. Slaapkamer vier en vijf zijn eveneens zeer royaal en hebben toegang tot de tussenin nieuw gerealiseerde tweede badkamer. Deze badkamer is voorzien van een wastafel en een ruime inloopdouche. Slaapkamer zes en zeven liggen respectievelijk de aan voor- en achterzijde.

Doordat de woning beschikt over ruime en hoge dakkapellen aan de voor- en achterzijde zijn alle slaapkamers op deze verdieping zeer ruim en genieten zij van veel natuurlijke lichtinval.

Zolder:

Deze verdieping is geheel nieuw gerealiseerd met een vaste houten trap en één open ruimte met twee grote Veluxdakramen aan de achterzijde. Deze achtste slaapkamer is onder het schuine dakvlak meer dan 4 meter breed.

Tuin:

In de voortuin is een verdiepte fietsenberging geplaatst met een groen dak. De achtertuin is ruim 18 meter lang en 6 meter breed en eveneens compleet opnieuw ingericht. Door de fraaie lengte van de tuin biedt de achtertuin gedurende het gehele jaar altijd een plek in de zon. Op het terras aan de achterzijde staat een praktische houten schuur voor berging van bijvoorbeeld tuingereedschap, tuinkussens en een barbecue.

Andere projecten

In ontwikkeling

Bergweg 253 te Rotterdam

Hier ontwikkelen wij 2 luxe stads appartementen met een hoog afwerkingsniveau. Hierbij maken wij gebruik van de volgende materialen: Farrow and Ball verf, eiken vloeren, Elitis wand decoratie, ORAC wandpanelen, orgineel glas-in-lood, Porcelanosa badkamers en design keukens met natuursteen afwerking. Bergweg 253A: Circa 130m2, 3 slaapkamers, grote leefkeuken, badkamer, washok en achtertuin. Bergweg 253B: Circa

In ontwikkeling

Bergweg 96B te Rotterdam

Deze bovenwoning is op dit moment in ontwikkeling. De woning zal worden voorzien van alle hedendaagse gemakken en comfort. Zoveel mogelijk van de originele details zullen worden hersteld. De wanden zullen geschilderd worden met Farrow & Ball kleuren. De woning beschikt over 4 slaapkamers, 1 badkamer, een openplan woonkamer met ramen over de gehele breedte.

Verkocht

Erasmussingel 88a te Rotterdam

Deze bovenwoning is recent compleet verbouwd en verkeert hierdoor in een algehele TOP- staat van onderhoud en inrichting. De woning is voorzien van alle hedendaagse gemakken en comfort en smaakvol ingericht. De wanden zijn geschilderd met de kleuren van Farrow & Ball en behangen met een spectaculair Elitis behang paneel. De woning beschikt over 3

Scroll naar top