Rottekade 164 te Bergschenhoek

Rottekade-164

Deze twee-onder-één kapwoning is recent compleet hoogwaardig verbouwd waardoor een unieke woning op een fantastische locatie is gerealiseerd. De woning is direct bewoonbaar en voorzien van alle mogelijke luxe. Tijdens de recente verbouwing is alleen het casco van de woning in tact gebleven en vervolgens is de gehele woning compleet opnieuw opgebouwd en uitgebouwd. Aan de zij- en achterkant is de woning zeer stijlvol uitgebouwd. Bij de gehele verbouwing is gebruik gemaakt van hoogwaardige (bouw)materialen en hiermee is een hoogwaardig afwerkingsniveau gerealiseerd. Zo’n prachtige verbouwde woning op zo’n locatie komt niet vaak te koop!

Begane grond:

Entree, gang met trap naar 1e verdieping en toilet. Woon-/zitkamer aan de voorzijde met fraai uitzicht op de Rotte. In de woonkamer is aan de voorzijde een speels raam in de vloer gemaakt waardoor er een doorkijk is naar het souterrain. Vanuit de hoger gelegen woonkamer is aan de achterzijde een spectaculaire vide uitkijkend op de leefkeuken gecreëerd.

De riante leefkeuken heeft een groot kookeiland en een wand met inbouwapparatuur. Zowel de achterzijde als zijkant is uitgebouwd met glaspuien van ruim 3 meter hoog. Hierdoor is rondom een vrij uitzicht over de boezem en het Lage Bergse Bos. De zijuitbouw – met een hoogte van ca. 4,25 meter – is de perfecte locatie voor een prachtig grote eettafel.

Een opvallend detail zijn de houten spanten van de constructie welke op speelse wijze met lamellen zijn doorgevoerd in de achtergevel. Deze spanten accentueren eveneens de prachtige hoogte.

De leefkeuken en de eetkamer zijn voorzien van vloerverwarming. Evenals in de woonkamer ligt hier een fraaie houtenvloer in visgraat motief

Via de leefkeuken is toegang tot een ruime gang met een berging en een kast met aansluitingen voor de wasmachine en droger. Tevens is hier een extra kamer (ca. 505 x 330) te gebruiken als logeer- of speelkamer, kantoor of thuisbioscoop. De hoogte in deze kamer bedraagt ca. 1,95 meter. Dit deel van de woning is voorzien van een moderne en praktische plavuizenvloer.

1e verdieping:

Centrale overloop met ruim toilet aan de voorzijde. Slaapkamer I (ca. 330 x 345) aan de achterzijde met uitzicht over het Lage Bergse Bos. Slaapkamer II (ca. 405 x 345) aan voorzijde met een nis waarin een ruime kastenwand kan worden geplaatst. Prachtig uitzicht over De Rotte. Moderne badkamer (ca. 320 x 190) met wastafel, ruime (inloop)douche en vrijstaand ligbad.

Op deze gehele verdieping ligt een houten vloer, de badkamer is voorzien van een bijpassende tegelvloer.

Zolder:

Centrale overloop. Slaapkamer III (ca. 270 x 450) aan de voorzijde en slaapkamer IV (ca. 255 x305) aan de achterzijde. Beide slaapkamers zijn voorzien van dakkapellen. Tweede badkamer (ca. 165 x 170) met douche en wastafel. Ook deze gehele verdieping is voorzien van een houten vloer met bijpassende tegels op de badkamervloer. De hoogte op deze verdieping bedraagt ca. 1,95/2,05 meter.

Tuin:

Het gehele perceel bedraagt 276 m2 EIGEN grond. Er is een voor-, zij en achtertuin, ligging Zuidwest. Op het perceel is ruim voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. Aan de achterzijde zijn diverse houten vlonder terrassen direct aan het water.

Andere projecten

In ontwikkeling

Carrer del Portal de Valldigna, Valencia

Het 3-kamer appartement bevind zich in de wijk El Carmen op steenworp afstand van de oudste stadspoort van Valencia “Portal del Valldigna”. De woning was sinds de jaren ’90 niet meer verbouwd en is aan een totaal renovatie toe. Carrer portal del Valldigna: Begin Juni start de verbouwing van dit appartement. De woning zal compleet

Verhuurd

Placa de Sant Jaume, Valencia

Het 4-kamer appartement bevind zich in de wijk El Carmen op steenworp afstand van “Mercat Central”. De woning was sinds de jaren ’70 niet meer verbouwd of onderhouden en was aan een totaal renovatie toe. Onder het verlaagde plafond kwam een schitterende balken constructie met bakstenen tevoorschijn welke nu het authentieke karakter van het pand

In ontwikkeling

Taula de Canvis 8, Valencia

In Maart 2024 zijn wij gestart met een nieuwe ontwikkeling in het hart van Valencia tegenover de welbekende “Mercat Central”. Dit oude kantoorpand zal worden getransformeerd naar 2 studios en 1 luxe 3-kamer appartement met patio en balkon. De ontwikkeling zal naar verwachting 4 maanden in beslag nemen. En marzo de 2024 iniciamos una nueva

Scroll naar top