Mathenesserlaan 431a, Rotterdam

E04CB4E9-01F5-4AE3-AF15-20B7CC7472A0

Het WOW effect!

Compleet verbouwde en uitgebouwde dubbele benedenwoning met heerlijke achtertuin voorzien van achterom!

Dit huis heeft alles:
– prachtige ligging middenin de stad in een fantastische lommerrijke laan;
– zeer royaal, bijna 146 m2 woonoppervlakte;
– robuuste voordeur met prachtige entree;
– heerlijke achtertuin;
– geheel in PERFECTE staat.

Deze luxe woning is recent compleet verbouwd en vergroot en verkeert hierdoor in een algehele TOP-staat van onderhoud en inrichting. De woning heeft een zeer hoog afwerkingsniveau en is voorzien van alle hedendaagse gemakken en comfort en is smaakvol ingericht. Er is gebruik gemaakt van de volgende materialen: Farrow and Ball verf, massief eiken Hongaarse punt vloeren, Elitis wand decoratie, ORAC wandpanelen, Porcelanosa Black Label tegels in de badkamer, toiletten en washok, Villeroy en Boch toiletten en NEXT125 design keuken met marmeren blad (Verde Guaco marmer).

Het appartement ligt centraal in Rotterdam West aan de rand van het centrum. Gelegen in groene lommerrijke laan met op nog geen 5 minuten fietsafstand de hectiek en de gezelligheid van Rotterdam Centrum. Een biertje op de Witte de Withstraat, een bezoek aan de Kunsthal of lekker winkelen op de Meent, dit is allemaal binnen handbereik. Ook de dagelijkse boodschappen op de Nieuwe Binnenweg of de kinderen naar de school brengen is op loopafstand.

Indeling:
chique royale entree voor huisnummer a en b.

Entree, hal met garderobe en meterkast, modern toilet met fontein. Toegang vanuit de hal tot slaapkamer I aan de achterzijde.
De royale lichte woonkamer heeft hoge plafonds en grote raampartijen. Middels mooie en-suite kasten toegang tot de eetkamer. Via een trapje naar beneden ligt de fantastische open keuken met kookeiland en kastenwand. De luxe design keuken is voorzien van een Bora kookplaat met afzuiging, Samsung Studio line stoomoven, combi-oven en vaatwasser met Wifi, Quooker kraan, wijnkast, dubbele koelkast, grote vriezer. Vanuit de keuken toegang tot de patio en middels de mooie aluminium schuifpui toegang tot de achtertuin. Tevens vanuit de keuken middels twee treden toegang tot het souterrain.
Het souterrain is als volgt ingedeeld. Een multifunctionele ruimte in te delen als lounge- of werkruimte, slaap-/werkkamer II met zicht op de patio, luxe 1e badkamer voorzien van wastafelmeubel en inloopdouche en een apart toilet. Waskamer met aansluitingen voor de wasmachine en droger. Open garderoberuimte/walk-in-closet met ligbad. Daarachter is de luxe 2e badkamer gelegen met inloopdouche en dubbele wastafels in fraai meubel. Vanuit de badkamer toegang tot de technische ruimte met opstelplaats voor de cv-ketel.
Slaapkamer III is aan de voorzijde gelegen en is zeer sfeervol ingericht.

Tuin:
fraai aangelegde achtertuin. De achtertuin is gelegen op het Noordoosten en ligt zeer beschut. Zeer uniek is dat de achtertuin beschikt over een achterom.

Andere projecten

Verhuurd

Placa de Sant Jaume, Valencia

Het 4-kamer appartement bevind zich in de wijk El Carmen op steenworp afstand van “Mercat Central”. De woning was sinds de jaren ’70 niet meer verbouwd of onderhouden en was aan een totaal renovatie toe. Onder het verlaagde plafond kwam een schitterende balken constructie met bakstenen tevoorschijn welke nu het authentieke karakter van het pand

In ontwikkeling

Taula de Canvis 8, Valencia

In Maart 2024 zijn wij gestart met een nieuwe ontwikkeling in het hart van Valencia tegenover de welbekende “Mercat Central”. Dit oude kantoorpand zal worden getransformeerd naar 2 studios en 1 luxe 3-kamer appartement met patio en balkon. De ontwikkeling zal naar verwachting 4 maanden in beslag nemen. En marzo de 2024 iniciamos una nueva

Te huur

Presseguer 3, Valencia

Twee jaar geleden zijn wij gestart met het renoveren en transformeren van een ruïne in het centrum van Valencia. Het vervallen pand is nu volledig hersteld en bestaat uit 8 appartementen waarvan 2 duplex appartementen met dakterras. De woningen worden vanaf April 2024 verhuurd. Hace dos años empezamos a renovar y transformar una ruina en

Scroll naar top